Sült csirkecomb
Elkészítés:
1. Combokat forgónál elvágjuk. Sózzuk, örölt borssal megszórjuk.
2. Serpenyőben olajat hevítünk. A combokat körben megpiritjuk.
3. Felöntjük kb 2 dl. vízzel, fűszerezzük: 1 hagyma, izlés szerint fokhagyma és fedő alatt puhára pároljuk, majd zsirjára lesütjük.
4. Amig készül a csirke, elkészítjük a salátát.
A képen:
* jégsaláta tépkedve
* uborka gyalulva
* sárgarépa reszelve
* lilahagyma felkarikázva
* 1 EK szezámmag szárazon piritva
Ebből lehet torkoskodni!
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?
ITT találod a legfrissebb információkat táplálkozással, életmód változtatással kapcsolatban.