Csokis-meggy krém vagy parfétortácska
Glutén-, szója és laktózmentes.
Elkészítés:
1. meggykrém : 1 adag (2 EK) Herbalife gluténmentes vanilia Formula 1-et krémesre keverünk 10 dkg pépesitett meggyel (nyáron friss gyümölcsből, télen fagyasztottból egyaránt kitűnő).
2. csokikrém: 1 adag (2 EK) Herbalife gluténmentes vanilia Formula 1-et krémesre keverünk kevés szűrt vízzel és 1 TK cukormentes kakaóporral.
Olyan műanyag edénybe helyezzük a krémeket, aminek teteje van.
Lezárjuk, fagyasztóba tesszük.
Krémnek általában elég 0,5 óra a fagyasztóban.
Parfétortácskának több idő kell, gyümölcstől, ill. a választott folyadéktól függően.
Tálalás előtt a lezárt edényt néhány pillanatra meleg víz alá tartjuk, így könnyen kijön a formából.
Viletelné Markó Mária
Herbalife Független Tanácsadó
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
2 hírem van:
1. A testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg?
Legfrissebb tippek, ötletek ITT