GLUTÉNMENTES ÖVEZET

Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

Stangli kisérletek

 

Figyelem! A GM Stangli 3 a nyerő!

 

stangli_3_kiserlet_osszesito.jpg

 

 

 

 

 

stangli_kiserletek.jpg

 

Stangli 1

 

(első kisérlet egy régi receptem gluténmentesitett változata)

 

stangli_1.kivul-belul_2014.04.28_.jpgstangli_1._2014.04.28.jpg

 

Elkészítés:

 

1. Liszteket összekeverjük a sütőporral

 

2. Hozzáadjuk az olajat, joghurtot, izlés szerint sót. Gyorsan összedolgozzuk.

 

3. 1 órát pihentetjük

 

4. A tésztát 4 részre vágjuk, megformázzuk, tetejét tojásfehérjével megkenjük, magokkal megszórjuk

 

5. Sütőpapirral bélelt tepsin 180 fokon sütjük. kb 20 perc.

 

Megjegyzés: nagyon kiérződik a kukorica íze (számomra), egy kicsit elsóztam (eredeti recept teljeskiérléső lisztnél 1 TK sóval működött), különben nagyon jól sikerült. De csak frissen.

 

 

 

Stangli 2

 

stangli_2_kivul-belul_2014.04.28.jpgstangli_2._2014.04.28.jpg

 

Elkészítés : ugyanaz, mint az elsőnél.

 

Megjegyzés: frissen felvágva szalonnás, a fotó a másnap reggeli (12 órával később) állapotot mutatja. Tök száraz. Prézliként végezte.

 

Összehasonlítás

 

stangli_1.2..jpg

 

Megjegyzés:

 

1. kevert liszttel számunkra finomabb, tetszetősebb, szebb szinű, ropogosabb. Azonnal el is fogyott.

 

2. önmagában csak a speci  lisztből nem volt olyan kelendő az árum.

 

3. Továbbfejlesztésre ítélve az íz és állapot miatt miatt.

 

4. Másnap reggel prézliként végezte. Még szerencse, hogy nem kell szárítani. Kiszárad magától is néhány óra alatt.

 

JÖJJÖN A NYERŐ HÁRMAS!

 

Stangli 3

 

stangli_3_elkeszult.jpg

 

stangli_3._2014.04.29.jpg

 

Számunkra tökéletes példányok készültek.

 

Tészta összeállítása megegyezik az előzöekkel.

 

A pihentetés után (most 2 óra volt) 22 cm átmérőjű körre nyújtottam, négyfele vágtam, olajjal kifényesítettem, feltekertem.

 

Tetejét ugyanúgy, mint az előzőeket tojásfehérjével bekentem, magkeverékkel beszórtam.

 

Sütés is ugyan úgy 180 fokon 20 percig.

 

Megjegyzés: tökéletes, kivül ropog, belül puha . Azonnal eltünt.

 

 

 

mari_002.jpg

 

 

 

Viletelné Markó Mária

 

Hotel Mama főszakácsa

 

06-30-2307529

 

herbapont@gmail.com

 

skype:markomari2

 

 

 

Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.

Melyik a jó és melyik a rossz?

1. Az ideális  testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.

2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd  meg.

Jó hírek ITT!

Rossz  hírek ITT!

 

 

Hogyan fogyhatsz könnyen?

 

 

 

 


 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 499
Tegnapi: 509
Heti: 1 635
Havi: 11 449
Össz.: 705 604
Oldal: Stangli
GLUTÉNMENTES ÖVEZET - © 2008 - 2017 - glutenmentesreceptek.hupont.hu