Kukoricatallér
glutén-, és laktózmentes
Elkészítés:
1. 1 liter vizet felforralunk, lehűtünk.
2. Keverőedénybe mérjük a lisztet, összekeverjük a kukoricakeményítővel, 1/2 sütőporral, sóval, örölt köménymaggal.
3. A szárazanyagokra ráütjütjük a tojást, hozzáöntjük az olvasztott vajat és annyi vízzel (kb.0,5 liter), hogy palacsinta sürüségű tésztát kapjunk, csomómentesre keverjük.
4. Kisütjük.
Megjegyzés:
*másnap is ropogós maradt fémdobozban altatva
*fémdobozban tárolva 3 nap múlva is tökéletes az állaga. Ropogós.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Még 1-2 ilyen finomság, és előbb-utóbb eljutsz arra a pontra, hogy....
Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.