Március idusa parfétortácska
(ez nem 5 perces)
glutén-, szója- és laktózmentes
Elkészítés:
1./ Piros réteghez a ribizlit pépesítjük, paszírozzuk, az így nyert gyümölcsvelővel krémesre keverünk 1 adag Herbalife gluténmentes Formula 1-et.
Fagyasztásra alkalmas zárható műanyagedénybe töltjük, kanállal elsimítjuk.
2./ Fehér réteghez 1 adag Herbalife gluténmentes Formula 1-et házi kókusztejjel (vagy kevés szűrt vízzel) krémesre kikeverjük.
Fele mennyiséget a ribizlikrémre simitjuk.
3./ Zöld réteg: a megmaradt kókusztejjel készült Formula 1 krémet pár csepp zöld mandulaaromával ízesítjük, szinezzük.
4./ Fagyasztjuk, vagy 1 órára hűtőbe tesszük (ez esetben réteges, egybenmaradó krémet kapunk kiborítás után is)
Viletelné Markó Mária
Herbalife Független Tanácsadó
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
2 hírem van:
1. A testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg?
Legfrissebb tippek, ötletek ITT