GM sajtos-sonkás muffin 2.
Egy kedves csoporttársam elkészítette sonkás-sajtos muffinomat, egy kis változtatással. Tej helyett joghurtot használt. Kitűnő tapasztalataik voltak.
Akkor változtassunk még egy kicsit.
Változtatások:
*liszt (Spar freefrom helyett Glutenix Alfa-Mix+rizs+kukoricaliszt
*rizstej helyett laktózmentes joghurt
Eredmény:
*szerintem tökéletes. Jó ízű. Kivül ropog, belül puha. Eltünt a zsíros, olajos érzés.
*olcsóbb
Elkészítés: pont ugyan úgy, mint az 1 sz. változatnál.
Összekeverjük a hozzávalókat, kiolajozott muffinsütőbe kanalazzuk, sütjük 180 fokon.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.