Babpörkölt
Elkészítés:
1./ szárazbabot egy éjszakára vizbe beáztatjuk.
2./ Kevés zsiradékon üvegesre sütjük az apróra vágott hagymát. Pirospaprikával megszórjuk, rögtön rádobjuk a leszűrt babot. Egyet -kettőt kavarunk rajta, majd felöntjük a húsvéti sonka főzőlevével, hogy ellepje.
Felforraljuk, izlés szerint fűszerezzük: bors, fokhagyma, (csipős paprika)
majd csendesen készrefőzzük. Többször pótoljuk a vizet. Végén sűrű szaftosra besütjük.
Megjegyzés: húsvétról maradt főtt tojás és sonka a kisérő.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.