GLUTÉNMENTES ÖVEZET

Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

Kukoricalepény "Pizza" módra


kukoricalepeny_pizza_modra.jpgkukoricalepeny_pizza_modra_tt..jpg

Búzás pizzareceptem gluténmentesítésének első kisérlete

1.A hozzávalókat keverőtálba tesszük és a kézi robotgép dagasztóspiráljával kidolgozzuk.

2. Pihentetés 1/2 óra

3. Sütőpapirral bélelt tepsire a tésztából "kanállal" 4 kupacot rakunk és késsel megpróbálunk 4 db téglalapot formázni (nyúlik, ragad, ...)

4. Sütés 180 fokon .15 perc után jön a meglepetés: a tészta könnyen elválik a sütőpapirról. Nem törik, nem szakad. Sőt az alja pirul.

5. Megfordítjuk a téglalapokat, pizzaszósszal bekenjük (képen házilag készitett fűszeres paradicsomszósszal lekenve ) izlés szerinti feltétet rakunk rá.

kukoricalepeny_pizza_modra.2._jpg.jpg

Kisérletképpen 3 félét készítettem: paradicsomszószos füstölthalas, paradicsomszószos sajtos, magyaros (sonka, kolbász, hagyma)

6. Készre sütjük kb 15 perc alatt.

Megjegyzés: kivül ropog, belül puha. A kukorica ize dominál a tésztában.

Legközelebb a fordítás után fokhagymás olajjal is le fogom kenni.

A lisztek arányán változtatni fogok és valószínüleg csökkenteni fogom a folyadék mennyiségét.

 

 

mari_002.jpg

 

Viletelné Markó Mária

Hotel Mama főszakácsa

06-30-2307529

herbapont@gmail.com

skype:markomari2

 

Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.

Melyik a jó és melyik a rossz?

1. Az ideális  testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.

2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd  meg.

Jó hírek ITT!

Rossz  hírek ITT!

 

 

Hogyan fogyhatsz könnyen?

 

 

 


 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 749
Tegnapi: 363
Heti: 3 248
Havi: 11 671
Össz.: 2 102 022

Látogatottság növelés
Oldal: Kukoricalepény "Pizza"módra
GLUTÉNMENTES ÖVEZET - © 2008 - 2024 - glutenmentesreceptek.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »