Gombás rizs
Elkészítés:
1. Elkészítjük a rizst, pld: kevés olajon megfuttatjuk a rizst, felöntjük kétszer annyi vizzel, mint amennyi a rizs. Amikor forr a víz, egy kis só, bors, petrezselyem mehet bele. A lángot mérsékeljük, fedő alatt készre pároljuk.
2. Kevés olajon laskára vágott hagymát üvegesre pirítunk. Rádobjuk a vékonyan felszeletelt gombát. Fűszerezzük: só bors, ErősPista. Lepiritjuk.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.