Tócsniba csomagolt karaj
Elkészítés 4 szelet húshoz
1. Karajt előző este felszeleteljük, fokhagymás tejbe áztatjuk.
2. A tócsnihoz 1 tojást felverünk ,sóval, örölt borssal, zúzott fokhagymával ízesitjük. Hozzákeverünk 1 kanál kukoricalisztet . 300 g nyers, reszelt, levétől kinyomkodott krumplit keverünk hozzá.
3. A húsokról a nedvességet leitatjuk, kukoricalisztben megforgatjuk. Tócsnitésztába forgatjuk.
4. Forró olajban pirosra sütjük.
Tejföllel, reszelt sajttal, salátákkal kináljuk.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.