Zöldbabgulyás
Elkészítés:
1./ zsiradékon üvegesre piritjuk az apróra vágott hagymát. Pirospaprikával megszorjuk és a felkockázott húst (husos csontból is kitűnő, sőt még jobb, mint szinhusból) egy kicsit megpiritjuk.
2./ felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Felforraljuk. Lángot visszavesszük.
3./ befűszerezzük izlés szerint, ahogy a gulyásokat szoktuk (só, bors, kömény, csipős paprika, paradicsom, fokhagyma...) és fedő alatt, félpuhára főzzük.
4./ zöldségeket megpucoljuk, mossuk, vágjuk.
5./ amikor a hús már félig megpuhult, bezöldségeljük. Készre főzzük.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?
ITT találod a legfrissebb információkat táplálkozással, életmód változtatással kapcsolatban.