Répatorta
Volt 4 tojásfehérjém a hűtőben, meg 4 db almám, amit már nem raktam ki az asztalra.
Eljött az ideje egy répatorta készítésnek.
1. Megpucoljuk a répát, meghámozzuk az almát. Megmossuk, lecsepegtetjük.
2. Elkezdünk darálni: diót, főző vagy keserűcsokoládét, majd jön a répa és az alma. 4 tojássárgával és egy TK fahéjjal elkeverjük.
3. 4 tojásfehérjéből és 100 g cukorból kemény habot verünk. Hozzákeverjük a masszához.
4. Rizslisztben elvegyítjük a sütőport, majd ezt is hozzákeverjük a masszához.
5. Sütőpapirral bélelt tepsibe öntjük. Légkeveréses sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük. Kb. 30 perc
6. Ezalatt +4 tojásfehérjéből és 150 g. cukorból kemény habot verünk.
A megsült tésztára kenjük, és visszahelyezzük a sütőbe. 100 fokon kb 15 percig szárítjuk ( akkor szép fehér marad a hab )
Ebből a mennyiségből 24 tisztességes szelet lesz.
Viletelné Markó Mária
Herbalife Független Tanácsadó
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Még 1-2 ilyen finomság, és előbb-utóbb eljutsz arra a pontra, hogy....
Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.