GLUTÉNMENTES ÖVEZET

Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

Túrós-barackos Streosel

(német receptújságban talált Kase-Streoselkuchen glutenmentesített átirata)

turos-barackos_streosel.jpgturos-barackos_streosel._tt.jpg

Elkészítés

Tészta:

1. liszteket összekeverjük a cukorral, elmorzsoljuk a vajjal. Szükség esetén tejfölt hozzáadva sima tésztává összeállítjuk.

2. Sütőformát kivajazunk, belisztezünk.

3. Tésztát belenyomkodjuk, hogy pereme legyen

4. Beszórjuk 1 EK kukoricadarával.

Belevaló:

1. A tésztát kirakjuk gyümölccsel (felengedett mirelit gyümölccsel is kitűnő)

2. Vajat habosra keverjük a cukorral.

3. Hozzákeverjük a tojásokat, pudingport, túrót.

4. Ízesítjük vaniliáscukorral, reszelt citromhéjjal

5. A túrókrémet a gyümölcsre terítjük.

Streosel:

1. Lisztet összekeverjük a cukorral, elmorzsoljuk a vajjal.

2. A morzsalékkal a túrókrém tetejét egyenletesen beszórjuk.

Sütés 180 fokon kb 50 perc tűpróbáig.

 

Megjegyzés:

*frissen alig szeletelhető (sajna kanalas)

* másnapra tökéletesen összeáll, összeérik.Jól szeletelhető

 

mari_002.jpg

 

Viletelné Markó Mária

Hotel Mama főszakácsa

06-30-2307529

herbapont@gmail.com

skype:markomari2

Facebook

 

Még 1-2 ilyen finomság, és előbb-utóbb eljutsz arra a pontra, hogy....

 

Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?

 

Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.

Melyik a jó és melyik a rossz?

1. Az ideális  testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.

2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd  meg.

Jó hírek ITT!

Rossz  hírek ITT!

 

 

Hogyan fogyhatsz könnyen?

 

 

 

 





 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 708
Tegnapi: 363
Heti: 3 207
Havi: 11 630
Össz.: 2 101 981

Látogatottság növelés
Oldal: Túrós-barackos Streosel
GLUTÉNMENTES ÖVEZET - © 2008 - 2024 - glutenmentesreceptek.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »