Fehér rizseshús
Elkészítés:
1. Apróra vágott hagymát az olajon üvegesre piritjuk kis lángon.
2. 1x1 cm-es kockákra vágott csirkemellet rádobjuk, fehéredésig piritjuk.
3. Rá egy bögre rizs, egy bögre víz. Ha forr , befüszerezzük: só, örölt bors, zöldpaprika, petrezselyemzöld.
4. Amikor felszívta a vizet, még egy bögre vizel felöntjük, fedő alatt kislángon készre főzzük.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.