GLUTÉNMENTES ÖVEZET

Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

 

Húsos kelkáposzta

husos_kelkaposzta.jpghusos_kelkaposzta.tt.jpg

 

Előkészítés:

1. A rizst (nálam ez a mennyiség egy bögre) 1 evőkanál olajon megfuttatjuk, kétszer annyi vízzel felöntjük, felforraljuk, besózzuk, majd fedő alatt kislángon készre főzzük.

2./ Húsos füstöltszalonnát vékony csíkokra szeljük.

3./ Egy kis fej hagymát pegpucolunk, vékony laskára vágunk

4./ Néhány kelkáposztalevelet megmosunk, vastag erét kivágjuk, a leveleket vékony laskára vágjuk

5./ A húst megmossuk, leszárítjuk, vékony csíkokra vágjuk (készíthetjük csirke, pulykahúsból is)

6./ kikészítjük a fűszereket : só, örölt bors, 2 gerezd fokhagyma lekaparva, örölt kömény, ErősPista ....

Elkészítés:

7./ Wokban a szalonnát kiolvasztjuk, a hagymát rádobjuk és üvegesre piritjuk. Ezt követően a hússzeletkéket megpiritjuk. Ha már puha a hús rádobjuk a kelkáposztát. Fűszerezzük. Pár perc alatt a kelkáposzta összeesik - már jó is. ( pont ennyi idő alatt a rizs is elkészül).

 

mari_002.jpg

 

Viletelné Markó Mária

HotelMama főszakácsa

06-30-2307529

herbapont@gmail.com

skype:markomari2

 

 

Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?

 

ITT találod a legfrissebb információkat táplálkozással, életmód változtatással kapcsolatban.

 

 

 





 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 713
Tegnapi: 891
Heti: 2 152
Havi: 8 558
Össz.: 738 790
Oldal: Húsos kelkáposzta
GLUTÉNMENTES ÖVEZET - © 2008 - 2017 - glutenmentesreceptek.hupont.hu