Sonkás spárga
Elkészítés
1. Spárgát megpucoljuk, mossuk, 2 cm-es darabokra vágjuk. Enyhén sós-cukros vizben roppanósra főzzük ( amikor forr a víz, beledobjuk a spárgát, és amikor újra forr a víz, kiszedjük szűrőkanállal)
2. Mártáshoz a vajat felolvasztjuk, 1 EK rizsliszttel világos rántást készítünk, felöntjük 1 dl spárga főzővízzel és kevergetve sűrű mártássá főzzük.
3. A spárgát hozzáadjuk a mártáshoz, 1 TK tejföllel összekeverjük.
4. Jénai tál aljára sonkaszeleteket fektetünk, erre öntjük a spárgát, majd defedjük sonkaszeletekkel. Reszelt sajttal megszórjuk.
5. Sütés 180 fokon, amig a sajt megolvad, kb 15 perc.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.