Tormakrém
Első nekifutás: kukában landolt
Második próbálkozás : majdnem jó
1. A vaj felét ( 5 dkg ) felolvasztjuk. 2 EK rizslisztet megfuttatunk rajta.
2. Felöntjük a tejjel és 2 EK kukoricakeményitőt is elkeverünk benne. Sózzuk és folymatos keverés mellett besürítjük ( elválik az edény falától)
3. Lehűtjük
4. Habosra keverjük. Izesítjük ecetes tormával, frissen őrölt borssal. A vaj másik felével kikeverjük.
Megjegyzés:
1./ frissen :ez már habzsákból nyomható, nem folyik szét. Egy kicsit lisztesnek érzem.
2./ Másnapra tökéletesen összeérnek az ízek. Habzsákból tökéletesen formázható. Lásd:liszetesmolnár gyorsszendvics
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
https://www.facebook.com/glutenmentesen2014