Sülthal salátával
Hal elkészítése:
a halszeleteket 1-1,5 cm-es csikokra vágjuk, besózzuk.
1 dl olajat serpenyőben felforrosítunk.
Tányérban rizs- és kukoricalisztet elkeverjük. Ebben megforgatjuk a halszeleteket és a forró olajban 2-2 perc alatt piros-ropogósra sütjük.
Saláta elkészítése:
1. Kigyóuborkát almareszelőn (nagylyukú) lereszeljük, besózzuk, állni hagyjuk.
2. Tejfölben izlés szerinti mennyiségű áttört fokhagymát elkeverünk, megbolondithatjuk egy kis frissen őrölt borssal is. (készíthetjük tejföl helyett görög joghurttal is)
3. A lereszelt uborkából kinyomkodjuk a vizet. Az uborkát elkeverjük az ízesített tejföllel.
Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?
ITT találod a legfrissebb információkat táplálkozással, életmód változtatással kapcsolatban.