GM-LM Zöldbabfőzelék
Elkészítés
1. 1 kg pucolt, vágott zöldbabot felteszünk főni kb 2-2,5 dl vízben. Fedő alatt hamarabb kész, kevesebb energiát fogyaszt.
2. Amikor forr a víz, kislángra visszavesszük, roppanósra főzzük. Izlés szerint fűszerezzük. Én csak sózom.
3. Rántást készítünk : kevés olajat hevítünk, rizslisztet megfuttatjuk, egy jó csokor friss, apróravágott petrezselymet megdinsztelünk rajta. Mokkáskanál pirospaprikával megszórjuk. Folytonos kavarás mellett hideg vizet öntünk a rántásba, majd a zöldbabra öntjük.
4. Néhány percig kavargatva készre főzzük.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.