GM-LM Töltött csirkecomb
Töltelék elkészítése:
1. Egy lábasba vizet engedünk, ebbe megforgatjuk a GM zsemléket (érdekes módon volt olyan zsemle, aminek elég volt megforgatni a vízben és rögtön morzsolható volt. De volt olyan amit állni kellett hagyni a vízben. Pedig egy sütés volt. Ki érti ezt?) Keverőedénybe tesszük a kinyomkodott zsemléket.
2. Zsemlékhez hozzáadunk 1 tojást, jó nagy csokor apróra vágott petrezselymet, fűszerezzük sóval, sok örölt borssal.
3. Egynemű masszává összedolgozzuk. Állni hagyjuk, amíg előkészítjük a húst.
Csirkecomb előkészítése:
1. A csirkecomb bőrét óvatosan elválasztjuk a hústól ujjaink segítségével.
2. Besózzuk.
3. A bőr alá betöltjük a tölteléket.
Sütés:
Hőálló tálat kiolajozunk, egymás mellé elrendezzük a töltött csirkecombokat. A tálat lefedjük ( ha a sütőedényünknek nincs fedele, alufóliával.
Sütés 180 fokon kb 1 óra.
Ezután levesszük a fedőt(fóliát) és többször a saját levével meglocsolva piros-ropogósra készre sütjük. kb 1/2 óra.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.