HUSOK

GM-LM Alaszkai tőkehalfilé "Kibbeling"módra



GM-LM Zuzapörkölt kelkáposztával

GM Egybefasírt kölessel és házikolbásszal

GM-LM Sült alaszkai tőkehalfilé szines spenótsalátával

GM-LM Rántott csirkecomb blansírozott zöldbabbal

GM-LM Kötözött sült pulykacomb


Kelkáposztás csirkemell falatkák



Afrikai harcsa spenóttal és sajttal grillezve



Afrikai harcsa Kibbeling módra

Csirkemell rizstejes-kukoricalisztes palacsintatésztában ropogós cukkinivel

Csirkecomb csíkok diós-kukoricalisztes bundában




Afrikai harcsa diós-kukoricalisztes bundában

Panir helyett...

Csirkemell kukoricalisztes bundában.
Páchoz: olaj, 3-4 gerezd fokhagyma.
1 dl pohárba ölajat töltök, bele 3-4 gerezd fokhagyma. Egy éjszakát állni hagyom, és már kész is az illatos pác. Fóliával letakarva a hűtőben mindig startra kész.
Csirkemellet egy centis darabokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát megkenjük egy kevés fokhagymás olajjal, tányért letakarva 1 órát (ha több, még jobb) hidegen pihentetjük.
Egy tányérba kukoricalisztet szórunk.
Egy serpenyőt kiolajozunk, felforrósitjuk.
A pácolt csirkemell szeleteket egyenként megforgatjuk a kukoricalisztben, és a serpenyőben mindkét oldalukat 2-3 perc alatt aranybarnára sütjük.
Végeredmény: illatos, omlós, fűszeres.

Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2