HUSOK
GM-LM Alaszkai tőkehalfilé "Kibbeling"módra
GM-LM Zuzapörkölt kelkáposztával
GM Egybefasírt kölessel és házikolbásszal
GM-LM Sült alaszkai tőkehalfilé szines spenótsalátával
GM-LM Rántott csirkecomb blansírozott zöldbabbal
GM-LM Kötözött sült pulykacomb
Kelkáposztás csirkemell falatkák
Afrikai harcsa spenóttal és sajttal grillezve
Afrikai harcsa Kibbeling módra
Csirkemell rizstejes-kukoricalisztes palacsintatésztában ropogós cukkinivel
Csirkecomb csíkok diós-kukoricalisztes bundában
Afrikai harcsa diós-kukoricalisztes bundában
Panir helyett...
Csirkemell kukoricalisztes bundában.
Páchoz: olaj, 3-4 gerezd fokhagyma.
1 dl pohárba ölajat töltök, bele 3-4 gerezd fokhagyma. Egy éjszakát állni hagyom, és már kész is az illatos pác. Fóliával letakarva a hűtőben mindig startra kész.
Csirkemellet egy centis darabokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát megkenjük egy kevés fokhagymás olajjal, tányért letakarva 1 órát (ha több, még jobb) hidegen pihentetjük.
Egy tányérba kukoricalisztet szórunk.
Egy serpenyőt kiolajozunk, felforrósitjuk.
A pácolt csirkemell szeleteket egyenként megforgatjuk a kukoricalisztben, és a serpenyőben mindkét oldalukat 2-3 perc alatt aranybarnára sütjük.
Végeredmény: illatos, omlós, fűszeres.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-230752906-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2