Afrikai harcsa Kibbeling módra
Elkészítés
1. Halat 1-1,5 cm-es csikokra szeleteljük. Sózzuk, borsozzuk, 1 EK citromlével összekeverjük. Állni hagyjuk.
2. Kibbeling panír (mélyebb keverőtálban készítsük)
* kimérjük a liszteket ( rizs és kukoricaliszt fele-fele arányban) és összekeverjük 1 EK curryvel. Hozzáadjuk 2 tojás sárgáját.
* 2 tojás fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük.
* a fűszeres lisztet csomómentesen kikeverjük a sörrel.
* legvégén hozzákeverjük a fehérjehabot
3. Sütés
* halbaradokra rászórunk 1 EK kukoricalisztet és összekeverjük.
* haldarabkákat "megúsztatjuk " a panirban, egy villa segítségével.
* forró olajban szinesre kisütjük.
Megjegyzés: a panír mennyisége legalább egy kiló halhoz elegendő.
( forrás: http://xn--kstliche-rezepte-mwb.de/rezepte/hauptspeisen/kibbeling-fisch-im-backteig/)
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.