GLUTÉNMENTES ÖVEZET

Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

GM Bagett és zsemle

 

gm_bagett_.jpggm_bagett_tt.jpg

 

Elkészítés:

 

1.Liszteket összekeverjük.

 

2. 0,5 dl langyos cukros vízbe belemorzsoljuk az élesztőt, 1 EK lisztkeverékkel megszórjuk, felfuttatjuk.

 

3. A lisztkeverékhez hozzáadjuk az utifűmaghéjat, olajat, kovászt, sót és annyi langyos vizet, amivel rugalmas , formázható tésztát kapunk.

 

Robotgép spiráljával készíthetjük, addig keverjük, mig el nem válik az edény falától (3-4 perc)

 

4. Rizslisztes lapon átgyúrjuk, 4 részre osztjuk. (most 2 bagettet és 2 zsemlét készítettem)

 

gm_bagett_kelesztes_elott.jpg

 

5. A nagy melegre való tekintettel most 1/2 óra kelesztés elegendőnek bizonyúlt.

 

6. Olajjal vékonyan áthúzzuk, magokkal beszórhatjuk.

 

7. Sütés 180 fokon, kb. 25 perc.Sütő aljában edénybe vizet helyezzünk.

 

8. Rácson vagy fakanalakon hűtjük

 

gm_bagett_sutes_utan.jpg

 

 

 

Kivül ropog, belül puha. Jó.

 

 

 

mari_002.jpg

 

 

 

Viletelné Markó Mária

 

Hotel Mama főszakácsa

 

06-30-2307529

 

herbapont@gmail.com

 

skype:markomari2

 

 

 

Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.

Melyik a jó és melyik a rossz?

1. Az ideális  testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.

2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd  meg.

Jó hírek ITT!

Rossz  hírek ITT!

 

 

Hogyan fogyhatsz könnyen?

 

 

 

 

 

 

 

 


 




 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 606
Tegnapi: 891
Heti: 2 045
Havi: 8 451
Össz.: 738 683
Oldal: GM Bagett és zsemle
GLUTÉNMENTES ÖVEZET - © 2008 - 2017 - glutenmentesreceptek.hupont.hu