Afrikai harcsa diós-kukoricalisztes bundában
Elkészítés:
1./ Ledaráltam 5 dkg diót és összekevertem 5 dkg kukoricaliszttel.
2./ Halat megmossuk, leitatjuk a nedvességet. 1 cm csikokra szeljük (így hamar átsül, kevesebb olaj kell használnunk) Besózzuk.
3./ Serpenyőben ujjnyi olajat hevítünk.
4./ A haldarabokat megforgatjuk a diós-kukoricalisztes "panirba" és pirosra sütjük.
(a panirt visszamértem. 40 grammot használtam fel a bundázáshoz.
A maradék kisebb befőttesüvegbe jól tárolható)
Különlegesen finom ízű lesz a hal.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?
ITT találod a legfrissebb információkat táplálkozással, életmód változtatással kapcsolatban.