Afrikai harcsa sörös bundában
glutén és laktózmentes halétel ahogy egy angol mozgó halárus készíti
Elkészítés:
1. Halat 1,5-2 cm-es csíkokra vágjuk, besózzuk, állni hagyjuk.
2. Kimérjük, összekeverjük a liszteket sóval, sütőporral, 2 tojás sárgájával és kb 1 dl sörrel, hogy sűrű masszát kapjunk. Ebbe belekeverjük a 2 tojásfehérjéből felvert kemény habot.
Olyan a panirtészta állaga, mint a piskótatészta.
3. A halszeleteket megforgatjuk a panirtésztába, és forro olajban megsütjük. Kb 2-2 perc oldalanként.
Megjegyzés:
Ropogós bunda. Ilyen jót még eddig nem készítettem.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.