Sós rágcsálnivaló
Elkészítés:
A liszteket összekerjük egy kevés sóval, majd elmorzsoljuk a vajjal. Összedolgozzuk a túróval.
Rizsliszttel behintett nyújtólapon vékonyra kinyújtjuk (Ha szükséges lisztezzük) Könnyen nyújtható a tészta és nem törik.
Tetejét beszórjuk magokkal (most szezámmal, lenmaggal és köménymaggal szórtam be) mégegyszer átmegyünk a nyújtófával. Igy a magok nem peregnek le.
Rádlival 1 cm-es csíkokat vágunk. A csíkokat egyenként sütőpapirral bélelt tepsire helyezzük és 1 cm-es darabokra felvágjuk rádlival (vagy késsel)
200 fokos sütőben szép pirosra sütjük.
Viletelné Markó Mária
"Hotel Mama" főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Még 1-2 ilyen finomság, és előbb-utóbb eljutsz arra a pontra, hogy....
Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?