Rizstörmelékkoch
házi natur rizstejjel
Házi natur rizstej készítésénél megmarad némi vízben áztatott rizs.
Kitűnő rizskoch készíthető belőle házi natur rizstejjel.
1./ A rizstörmeléket felöntjük 5 dl házi natur rizstejjel. Hozzáadjuk a cukrot, vajat, megkeverjük. Amikor forr, elzárjuk a lángot. Fedő alatt hagyjuk kihülni.
2./ Amikor kihült, hozzáadjuk a tojássárgákat, reszelt citromhéjat, 1 EK rizslisztet.
3./ Tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá verjük és óvatosan a "tejberizshez" forgatjuk.
4./ Sütőpapirral bélelt formába simitjuk. 180 fokon 20-25 percig, tűpróbáig sütjük.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Még 1-2 ilyen finomság, és előbb-utóbb eljutsz arra a pontra, hogy....
Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.