Csirkecomb csíkok diós-kukoricalisztes bundában
Elkészítés
1./ Felső csirkecombot kifilézünk (jó kis leves főzhető belőle), 2 cm-es csíkokra vágjuk.
2./ Sózzuk, örölt borssal meghintjük, 1 EK olajjal átforgatjuk.
Jobb, ha egy kicsit tud állni a pácban.
3./ Tányérba összekeverünk darált diót kukoricaliszttel, ebbe forgatjuk meg a húscsíkokat.
4./ 1 -2 EK olajat hevítünk serpenyőben, és a csirkecomb csíkokat mindkét oldalukon pirosra sütjük. Hamar készen van.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.