Afrikai harcsa gombás raguval
Elkészítés
1. Halat 1 cm-es csikokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, kukoricalisztben megforgatjuk.
2. 0,5 dl olajat hevítünk, a halszeletek mindkét oldalát szinesre sütjük.
Ragú:
1. Az olajban kisütjük a vékony csikokra vágott szalonnát.
2. Hozzáadjuk a laskára vágott hagymát, üvegesre piritjuk.
3. Hozzáadjuk a laskára vágott gombát, kockára vágott paprikát, paradicsomot.
4. Fűszerezzük: só, bors,( ErősPista)
5. kb. 5 percig összerottyantjuk.
Tálalás: haragoszöld, roppanos brokkolival.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.