Tormakrém házi natur rizstejjel készítve
glutén-, szója és laktózmentes
tormakrém
1. 5 dkg vajon megfuttatjuk a lisztet, vigyázzunk arra, hogy ne szinesedjen meg.
2. felöntjük 4 dl házi natur rizstejjel és folyamatos kevergetve hozzáadjuk a kukoricakeményítőt. Sűrűre befőzzük. (sajnos összeállt, nem maradt keverhető)
3. Lehűtjük.
4. Keverőtálba tesszük a kihült masszát, hozzáadjuk a maradék vajat, ecetes tormát, sózzuk, borsozzuk és kikeverjük.
Megjegyzés:
* nagyon sűrű lett, nyomózsákból nem nyomható.
* kenni kitűnően lehet.
* íze jó.
* legközelebb kevesebb kukoricakeményítővel fogom elkészíteni.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
https://www.facebook.com/glutenmentesen2014