Húsvéti "Nyuszipopo" muffin
Házi natur rizstej készítésénél megmaradt rizstörmelék újrahasznosítása.
Elkészítés:
1./ A rizstörmelékből a frissen készült natur rizstejjel, egy kevés vajjal, izlés szerint cukorral és egy vaniliáscukorral sűrű tejberizst készítünk. Fedő alatt hagyjuk kihülni.
2./ Muffint készítünk kedvenc receptünk alapján.
http://www.glutenmentesreceptek.hupont.hu/140
Hagyjuk kihülni.
3./ Cukormáz: darált porcukor citromlével kikeverve, zöld keserűmandulaaromával szinezve.
Ezzel a cukormázzal bevonjuk a muffinok tetejét.
4./ Kezdődhet a szobrászkodás. (külön tányéron könnyebb összeállítani)
Vizes kézzel diónyi gömböket formázunk a tejberizsből, kókuszreszelékben megforgatjuk.
Megformázzuk a farkincát, tappancsokat, nyuszifület.
Összeállítjuk, beszórjuk kókuszreszelékkel.
Vörös áfonyából talpat-fület készítünk.
A műremeket a muffin tetejére ültetjük.
Megjegyzés: Jó mulatság!
(ötletadó Forrás: Húsvéti "Nyúlseggtorta" http://konyhalal.cafeblog.hu/2014/04/12/husveti-nyulseggtorta/)
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.