Eperfagyi
gluten-, szója és laktózmentes Herbalife F1-ből
Elkészítés:
Pár szem epret villával összetörünk egy tányérban.
Egy adag ( 2 EK) GM Herbalife F1-el krémesre keverjük. Ha szükséges pici vizet, rizstejet adhatunk hozzá. (A képen látható nyalóka csak lédús eperrel készült)
Fagyasztóformába töltjük.
Lefagyasztjuk.
Fogyasztás előtt a formát melegvíz alá tartjuk. Így könnyen kijön a formából.
Viletelné Markó Mária
Herbalife Független Tanácsadó
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg?
Legfrissebb tippek, ötletek ITT