Töltött tök
Elkészítés
1. A tököt megmossuk, 7-8 mm-es karikákra vágjuk, héját levágjuk (olyan zsenge még, hogy nem kell kimagozni) enyhén besózzuk, egy kicsit állni hagyjuk.
2. maradék sonkát apró kockákra vágjuk, vagy ledaráljuk
3. sajtot lereszeljük és összekeverjük a sonkával
4. panirozáshoz előkészítjük a lisztet, tojást, prézlit.
5. kiválasztunk 2 azonos nagyságu, egymáshoz illő tökkarikát. Az egyikre ráteszünk a töltelékből , befedjük a másik karikával. Óvatosan lisztben megforgatjuk, tojásba rakjuk, majd prézliben megforgatjuk.
6. forró olajban megsütjük.
Megjegyzés: ha az oldalát is tisztességesen panirozzuk, a sajt nem folyik ki.
Ha gombát is rántunk, így is tálalhatjuk:
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.