Rizi-bizi
Elkészítés
1. Egy bögre rizst rádobunk 0,5 dl felforrosított olajra(zsiradékra) és folytonos kavarás mellett "üvegesítjük".
2.Felöntjük 2 bögre vízzel és felforraljuk.
3. Hozzákeverjük a zöldborsót (fagyasztott is tökéletes), fűszerezzük sóval, örölt borssal, vágott petrezselyemmel.
4. Fedő alatt kislángon készre pároljuk. Kb. 20 perc.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.