Mandulás-kávés szelet
glutén és laktózmentes krémes finomság
Elkészítés
1. Krémet főzünk 200 g cukorból, 1 GM pudingporból, 1 EK neszkávéból, 6 tojássárgából és 4 dl natúr rizstejből. Lehűtjük.
2. Kemény habot verünk 6 tojásfehérjéből, majd 200 g.cukor hozzáadásával fényesre verjük. Óvatosan belekeverjük a liszteket és néhány csepp mandulaaromát ( vagy mandulaliszttel készítjük).
Sütőpapirral bélelt tepsire kenjük.
3. Sütés 180 fokon kb. 20 perc tűpróbáig.
4. Margarint kikeverjük, majd a kávékrémmel habosra keverjük.
A tésztára kenjük. Megszórjuk kakaóporral.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Még 1-2 ilyen finomság, és előbb-utóbb eljutsz arra a pontra, hogy....
Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.