Cseresznyés-diós tejfölpiskóta
glutén és laktózmentes koranyári finomság
Elkészítése rém egyszerű:
1. Három egész tojást habosra keverünk 250 g.cukorral.
2. Hozzákeverünk 3 dl LM tejfölt.
3.Hozzákeverjük a sütőporral elkevert liszteket.
4. Sütőpapirral bélelt tepsibe öntjük. Megszórjuk épp aktuális gyümölccsel, és 50 g. apróra vágott dióval.
5. Sütés 180 fokon tűpróbáig ( visszavehetjük 160 fokra, ha hirtelen sülne a teteje.
6. Fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Még 1-2 ilyen finomság, és előbb-utóbb eljutsz arra a pontra, hogy....
Hogyan fogyhatsz glutén-, laktóz- és szójamentes diétával?
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.