GM-LM Magyaros tökfőzelék
Elkészítés:
1. Rántást készítünk: felhevített olajon megfuttatjuk a rizslisztet, rádobjuk az apróra vágott hagymát, üvegesre piritjuk. Megszórjuk egy kevés pirospaprikával, megkeverjük, és azonnal rádobjuk a gyalult tököt.
2. Sózzuk, hozzáadunk 1 EK 10%-os ecetet (így nem fő szét a tök) és ízlés szerint vágott kaprot.
Megkeverjük és kislángon készre pároljuk.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.