GM-LM Babsaláta
Elkészítés:
1. Az előre beáztatott szárazbabot másnap új vízben puhára főzzük.
2. Leszürjük, lehűtjük.
3. Édeskés ecetes salátalevet készítünk 1 EK cukorból, ecetből, kb 1 dl vízzel, karikáravágott lilahagymával . Ebbe forgatjuk a babot.
Megjegyzés:
*egy adagot csak úgy elcsipegettem. Nagyon finom.
*
*beiktatom a köreretek listájába. A leggyakrabban készített köreteket ha összehasonlítjuk, megfigyelhető (krumplit kivéve) kb azonos kcal. és szénhidráttartalom mellett a szárazbab fehérjetartalma kiugróan magas (vas, foszfor bevitelről már ne is beszéljünk)
* köztudott a szoros összefüggés fehérjebevitel és éhségérzet alakulása között. - 100 g babsaláta rendesen eltelít.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.