Magos kenyér
Glutenix Alfa-Mixből
Elkészítés
Lisztes zacskón található recept szerint, annyi különbséggel, hogy
* magkeverék került hozzá pluszban
* sütőpapirral bélelt formában kelesztettem, sütöttem
* kenyér teteje olajjal lett bekenve
* sütési időt és hőmérsékletet változtattam a következők szerint
1./ első 20 perc legmagasabb hőfokon (nálam 250 fok)
2./ második 20 perc lejjebb vettem a hőfokot (nálam 180 fok)
3./ sűtőbe kis edénybe vizet tettem
Végeredmény: semleges ízű, jól szeletelhető. Belül a kép szerint, kicsit ropogós héj.
Fele mennyiséget lefagyasztottam. Milyen felengedés után? Később megmondom.
Felengedés után is teljesen jó.
További kenyér és péksütemény receptek
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
2 hírem van:
1. A testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg?
Legfrissebb tippek, ötletek ITT