GLUTÉNMENTES ÖVEZET

Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

Sajtos nokedli,

 

kasespecle,kasknocken

 

sajtos_nokedli_2014.02.28.jpg

 

sajtos_nokedli_sult_hagymaval_.tt.2014.02.28.jpg

 

Elkészítés

 

Nokedli:

 

1. Fazekba felteszünk vizet forrni

 

2. lisztet, tojást, olajat, csipet sót kb 1 dl vizzel fakanállal összekeverünk,

 

állni hagyjuk míg felforr a víz.

 

3. nokedliszaggatóval több részletben "kiszaggatjuk" a lobogó sós vízben. Amint feljön a tészta, rögtön kiszedjük jénaiba.

 

4. sajtot lereszeljük, összekeverjük a nokedlival, és felöntjük 1 dl tejszínnel.

 

5. sütőben átsütjük mig a tejszint felszívja, a teteje egy kis szint kap.

 

Sülthagyma:

 

Lisztkeverék: 1 EK rizsliszt, 1 EK kukoricaliszt, 1 EK kukoricakeményítő.

 

(zárható beföttesüvegbe a maradékot eltehetjük a következő alkalomra)

 

Összekeverjük.

 

A hagymát karikára vágjuk, karikákra szedjük a lisztben megforgatjuk bő olajban, vagy zsirban szinesre sütjük.

 

Tálalhatjuk egytálételként, vagy köretnek.

 

sajtos_nokedli_sult_hagymaval_2014.02.28.jpg

 

mari_002.jpg

 

 

 

Viletelné Markó Mária

 

Hotel Mama főszakácsa

 

06-30-2307529

 

herbapont@gmail.com

 

skype:markomari2

 

 

 

Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.

Melyik a jó és melyik a rossz?

1. Az ideális  testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.

2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd  meg.

Jó hírek ITT!

Rossz  hírek ITT!

 

 

Hogyan fogyhatsz könnyen?

 

 

 

 

 


 




 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 495
Tegnapi: 891
Heti: 1 934
Havi: 8 340
Össz.: 738 572
Oldal: Sajtos nokedli
GLUTÉNMENTES ÖVEZET - © 2008 - 2017 - glutenmentesreceptek.hupont.hu