Vendégváró falatkák
Elkészítés
Sós-keksz:
1. a liszteket egy kevés sóval összekeverjük, majd elmorzsoljuk a vajjal.
2. túróval összedolgozzuk. Jól kezelhető, nyújtható a tészta.
3. Rizsliszttel beszórt nyújtólapon 3 mm-esre nyújtjuk. Tetszőleges formákkal kiszúrjuk.
4. sütőpapirral bélelt tepsin világosra sütjük 180 fokon. kb. 10-15 perc.
5. Lehűtjük.
Diszítés: izlés szerint
A képen az alap gluténmentes tormás vajkrém, amit nyomózsák segítségével "cirkalmaztam".
füstölt halas, sonkacsíkos, reszeltsajtos, zöldséges diszitések.
Csak a fantáziánk szab határt.
Viletelné Markó Mária
Hotel Mama főszakácsa
06-30-2307529
herbapont@gmail.com
skype:markomari2
Van még 2 hírem. Tudod, a jó és a rossz.
Melyik a jó és melyik a rossz?
1. Az ideális testsúly, forma, közérzet, energiaszint felépítése, megtartása egy életre szóló projekt.
2. Hogyan építsd fel? Hogyan tartsd meg.